Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ράβε ξήλωνε με τη Λιμνοδεξαμενή Αγίου Γεωργίου



Αλαλούμ! Μόνο με αυτή τη λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την πολιτική της Δημοτικής αρχής όσον αφορά στη Λιμνοδεξαμενή Αγίου Γεωργίου.
Τον Ιούνιο, η Δημοτική μας παράταξη θέτει θέμα διαχείρισης  του νερού της Λιμνοδεξαμενής Αγίου Γεωργίου και προτείνει να αφεθεί το νερό στον κάμπο, έτσι ώστε να τροφοδοτήσει εκ νέου τα υπόγεια νερά – τα πηγάδια του κάμπου, που η στάθμη τους  έχει αρχίσει να υποχωρεί.
Ο αντιδήμαρχος  κ. Πετράκης ισχυρίζεται, αναληθώς όπως  αποδείχθηκε στη συνέχεια, ότι είναι θέμα ασφάλειας και πρέπει η Λιμνοδεξαμενή  να παραμείνει τρία χρόνια γεμάτη!
Στη συνέχεια από την ανταλλαγή εγγράφων με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ  κ. Παπαδάκη αλλά και με έγγραφο της δημοτικής μας παράταξης προκύπτει ότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας, αλλά θέμα, μάλλον, παραλογισμού. Σε έγγραφο, μάλιστα, που αποστέλλει ο αντιδήμαρχος κ. Πετράκης στον κύριο Παπαδάκη τον επιπλήττει για την ενασχόληση του με τα νερά της Λιμνοδεξαμενής τονίζοντας ότι τη διαχείριση την έχει ο Δήμος (άσχετο).  
Σε  συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο με σκοπό την ενημέρωση του Βουλευτή Λασιθίου κ. Δερμιτζάκη και στην οποία συμμετείχαμε, το θέμα μπήκε δυναμικά και από τον κ. Παπαδάκη και από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Πατεράκη. Ως απάντηση ο αντιδήμαρχος κ. Πετράκης διατυπώνει τη θέση ότι αφού δεν μπορούν να ποτίσουν όλοι τότε το νερό θα παραμείνει στη Λιμνοδεξαμενή για να μην υπάρχουν αντιδράσεις.  Πολύ σωστά  ο Πρόεδρος της Ένωσης του απάντησε ότι η λογική τους είναι να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα!!! Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ  σε αυτή τη συνάντηση υποστήριξε ότι υπάρχει σκοπιμότητα στην πολιτική του αντιδημάρχου…., χωρίς να λέει περισσότερα.
Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ βλέποντας τη Λιμνοδεξαμενή του Χαυγά να αδειάζει, τοποθετεί σωλήνα και μεταφέρει το νερό από την Λιμνοδεξαμενή Αγίου Γεωργίου στη Λιμνοδεξαμενή Χαυγά . Ο αντιδήμαρχος καταστρέφει το σωλήνα με το τσαπάκι του Δήμου!!! Σε λίγες μέρες ο Δήμαρχος επανασυνδέει το σωλήνα…  
Και ο παραλογισμός συνεχίζεται. Για το νερό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου